سردنوش هور

 

طرز دم آوری و تهیه سردنوش هور:

  • مقدار 5 گرم مواد دمنوش معادل 3 الی 4 قاشق مربا خوری پر برای 250 – 300 میلی لیتر آب با دمای 90-80 درجه سانتی گراد به ازای هر نفر به مدت 5-7 دقیقه در فرنچ پرس یا قوری با فیلتر ریز دم آوری می شود.
  • پس از اتمام زمان دم آوری، دمنوش را از فیلتر عبور داده بصورتی که هیچ بافت گیاهی در آن مشاهده نشود.
  • با نبات یا شکر به مقدار دلخواه دمنوش را شیرین کرده و اجازه دهید به دمای محیط برسد.
  • سپس بطری حاوی دمنوش هور را در یخچال گذاشته تا سرد شود.
  • زمان سرو آن می توانید به همراه یخ، پر گل محمدی و تخم شربتی نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *